Woning verkopen - Carré De Wit
gratis waardebepaling
Over ons

De makelaar in Waalwijk die innoveert

Met deze zin willen wij jou als verkoper, maar ook de potentiële koper gastvrij ontvangen. Welkom heten.
Het huis laten ervaren. Ervaren door niet een snelle rondleiding, maar door een excursie door de woning met een kopje koffie of thee.

Wie zijn huis bij Carré de Wit Makelaardij te koop zet, wordt je  bijna opnieuw verliefd op zijn woning.

Gratis waardebepaling
Werkwijze

Een eigen film voor je woning

Bekijk de video en maak kennis met onze unieke aanpak.

Bekijk de video
Werkwijze

Zo verkopen wij je huis

01

Een doordachte verkoopstrategie

Een goede waardebepaling is essentieel. Na het inventariseren van de marktprijzen en recente transacties in de omgeving komen we met een onderbouwd advies over de realistisch geschatte opbrengst bij verkoop. Daarna brengen we de verkoopkansen in kaart met de voorselectie-tool en bepalen we samen de uiteindelijke start-vraagprijs.

02

De Allerbeste woningpresentatie

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Daarom zetten we al het nodige in om uw woning optimaal te presenteren. Denk aan een video’s, uitgebreide fotoshoot, virtuele plattegronden, een 3D model en een eigen website van de woning.

03

Uitgebreide voorbereiding

Jouw complete dossier, van afspraken tot plattegronden, is digitaal beschikbaar. Alle stukken zijn daardoor 24/7 beschikbaar. Daarnaast kan je middels het klantenportal Move.nl direct meekijken met de makelaar en informeren wij je over afspraken.

Maar natuurlijk blijft het vertrouwde papier een absolute must voor onze koffietafelboeken. Brochures van top-kwaliteit waardoor jij maar ook de kijker bij wegdromen.

04

Maximale zichtbaarheid Creëren

Gezien worden door potentiële kopers. Carré De Wit gelooft in een creatieve aanpak en zet een groot deel standaard in voor jouw woning. Het andere deel is maatwerk en wordt afgestemd op jouw huis, budget en jouw wensen. Voor ons als marketingspecialist is, zoals dat heet, the sky the limit.

Dat we onderscheidend zijn, bewijzen wij met de unieke presentatiefilms. Waarmee we verschillende nominaties hebben gewonnen. Maar ook onze koffietafelbrochures en onze glossy Welkom Thuis.

05

Officieel Taxatierapport

Omdat wij jouw adviseur zijn voor de verkoop van het huis, mogen wij geen taxatierapport opstellen voor de financieringsaanvraag van het huis. Dit taxatierapport moet door een onafhankelijke taxateur worden opgesteld. Wij kunnen je wel adviseren omtrent een goede en onafhankelijke taxateur, die voor jou tegen een gunstig tarief een taxatierapport opmaakt voor de financieringsaanvraag.

06

Professionele bezichtigingen

Bij het inplannen van bezichtigingen kan het in jouw voordeel zijn om geïnteresseerde op één dag te laten komen. We organiseren hiervoor een Premièredag of Open Deuren Dag. Met bijvoorbeeld meerdere makelaars tegelijk lukt het dan om iedereen persoonlijk te woord te staan, je hoeft maar 1 keer op te ruimen en we kunnen eventuele biedingen centraliseren.

Maar we plannen ook bezichtigingen in op de dagen en tijden die het jouw als verkoper uitkomt. De kijker en u natuurlijk ook, kan bij ons terecht van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 21:00 uur.

07

Slimme onderhandelingen

Wij weten precies hoe dit onderhandelingsproces verloopt en kunnen in grote mate inschatten welke reactie van de tegenpartij volgt op onze onderhandelingsstrategie. Tijdens het onderhandelingstraject hebben wij intensief contact met jou en begeleiden en adviseren wij je bij iedere stap. Net zolang totdat jij een tevreden verkoper bent.

08

Kwalitatieve afhandeling

Na een succesvolle onderhandeling stellen wij de voorlopige koopakte op. Als alle handtekeningen zijn gezet en de 3 dagen bedenktijd zijn verstreken is de koopovereenkomst gesloten. Hierna volgt het traject met de notaris, de eindinspectie van jouw woning en de officiële overdracht waarbij wij je stap voor stap begeleiden. Na de oplevering van je woning gaan wij mee naar de notaris om het geheel gezamenlijk af te ronden.

Referenties

Tevreden klanten

Het Fort 14 Verkoop
Besoyensestraat, Waalwijk Verkoop
Schotse Hooglanderstraat 1, Waspik Verkoop

Verkoopcijfer

9,6
Waarom Carré De Wit?

Waarom Carré De Wit?

  • Waardebepaling: wat is je woning écht waard en wat is een reële vraagprijs?
  • Verwachtingen huizenmarkt: is het slim om juist nu de stap te maken?
  • Slimme verkoopstrategie: wat is de beste aanpak voor de verkoop of aankoop van mijn woning?
  • Woningaanbod: wat is er nu te koop of te huur en wat komt er beschikbaar?
  • Verduurzamen: is het interessant om mijn woning te verduurzamen?
Contact

Wij helpen je graag

Zes prikkelende zekerheden waarmee we jouw woning verkopen

Aan de slag.

Verassende aanpak
Overtuigende video's
Doeltreffende verkoopstyling
Eerlijk en persoonlijk advies
Bijzondere brochures
Inspirerende workshops